Operari/a de màquines de selecció automàtica

KAMAX Museros

Inscripcions tancades

KAMAX, referent global en la fabricació d'elements de fixació d'alta resistència, i es va desplegar per la seva dedicació a la qualitat i la innovació en la indústria automotriu. Amb plantes distribuïdes a nivell mundial, actualment l'empresa està en recerca d'un/a Operari/a de Màquines de Selecció Automàtica per a incorporar-se a la seua planta ubicada a Museros, València. 

Funcions

Aprovisionar, programar, operar i supervisar les màquines de selecció automàtica, complint els estàndards de qualitat i procediments vigents.

- Abastament i Preparació:  Aprovisionar materials i preparar la màquina i estris necessaris per a cada sèrie de producció.

- Programació i Operació: Programar la màquina, realitzar controls de qualitat i registrar la producció en el sistema informàtic.

- Detecció i Comunicació d'Incidències: Detectar i reportar anomalies, prioritzant la seguretat i la qualitat dels processos.

- Registre de Dades i Canvi de Torn: Registrar dades de producció i comunicar informació rellevant en iniciar i finalitzar el torn.

- Qualitat i Millora Contínua: Separar peces defectuoses i col·laborar en la millora d'indicadors de rendiment i qualitat.

- Manteniment Autònom i Ordre: Realitzar tasques de manteniment bàsic i mantenir l' àrea de treball segons els estàndards de 6S.

- Compliment Normatiu: Respectar les normatives de qualitat, medi ambient i seguretat laboral, i participar en formacions.

- Responsabilitats Addicionals: Col·laborar en auditories i dur a terme altres tasques assignades pel seu superior dins de les seves competències.


S'ofereix

- Oportunitats de desenvolupament professional en un entorn dinàmic i orientat a la millora contínua.

- Formació contínua i un ambient de treball col·laboratiu.

- Participació en programes de qualitat i seguretat que reforcen la cultura de Kamax.


Requisits

- Experiència prèvia en operació de maquinària industrial, preferiblement en roscadores.

- FP mitjà o superior en electrònica, mecatrònica o similar.

- Disponibilitat per treballar a torns matí, tarda i nit.

- Habilitat per treballar en equip i comunicar informació de manera efectiva.

- Orientació al detall i capacitat per detectar i solucionar problemes tècnics.

- Proactivitat i responsabilitat en el treball