Operari/a de rosques

KAMAX Museros

Inscripcions tancades

KAMAX, referent global en la fabricació d'elements de fixació d'alta resistència, i es va desplegar per la seua dedicació a la qualitat i la innovació en la indústria automotriu. Amb plantes distribuïdes a nivell mundial, actualment l'empresa està en recerca d'un/a Operari/a de Rosques per incorporar-se a la seua planta ubicada a Museros, València. 

Funcions

- Com a Operari/a de Roscadores seràs l'encarregat de preparar i iniciar la producció en les roscadores assignades, operant les màquines d'acord als procediments vigents, garantint així la fabricació de peces conforme a les especificacions tècniques i de qualitat establertes per l'empresa.

- Preparar i configurar les roscadores assignades, assegurant que es compleixin les especificacions tècniques de cada sèrie.

- Executar les ordres de fabricació en coordinació amb l'equip de producció, mantenint els estàndards de qualitat i productivitat.

- Realitzar el canvi de torn i comunicar informació rellevant sobre l'estat de producció i qualsevol anomalia detectada.

- Inspeccionar la maquinària, incloent la lubricació i el greixar-se, i realitzar tasques de manteniment autònom (neteja, inspecció).

- Separar i reportar peces defectuoses per evitar problemes de qualitat en el procés de producció.

- Monitorar i ajustar els sistemes de control del procés (Poka-Yokes, Brankamps) i realitzar registres en els sistemes de dades.

- Assegurar l'ordre i neteja de l'àrea de treball seguint les directrius de 6S, i col.laborar en auditories internes quan sigui necessari.

- Complir amb les normatives de qualitat, medi ambient i seguretat laboral, utilitzant equips de protecció i participant en formació contínua.


S'ofereix

- Oportunitats de desenvolupament professional en un entorn dinàmic i orientat a la millora contínua.-

- Formació contínua i un ambient de treball col·laboratiu.

- Participació en programes de qualitat i seguretat que reforcen la cultura de Kamax.

- Possibilitat de treballar en projectes internacionals


Requisits

- Experiència prèvia en operació de maquinària industrial, preferiblement en roscadores.

- FP mitjà o superior en mecànica, mecatrònica, manteniment i serveis a la producció o similar.

- Disponibilitat per treballar a torns matí, tarda i nit.

- Habilitat per treballar en equip i comunicar informació de manera efectiva.

- Orientació al detall i capacitat per detectar i solucionar problemes tècnics.